Yasmin Erbil Yeni Aşkını Açıkladı! Fotoğrafı Paylaştıktan Sonra Hemen Sildi!

0

Yasmin Erbil’den gelen hamle dikkatleri üzerine çekti. Öte yandan bizleri hangi gelişmeler bekliyor? Son zamanlarda farkını iyice ortaya koyan ünlü isim, yaptığı sosyal medya paylaşımları ile adından söz ettirmekteydi. Şimdi ise öyle bir gelişme yaşandı ki duyunca şok olacaksınız. Yasmin Erbil hakkında bilinmeyenleri paylaşıyoruz.

Yeni Aşkını Paylaştı

Sosyal medya hesabı üzerinden yeni aşkını paylaşan Yasmin Erbil, Survivor’da yarışmakta olan Yiğit Poyraz ile ilişki yaşamakta. İkilinin sevgili olması sonrasında çeşitli detaylara yer verildi. Aralarının iyi olduğu belirtiliyor. Bu gelişme neticesinde haklarında başka neler biliyoruz?

Fotoğrafı Hemen Sildi

Öte yandan Yiğit Poyraz’dan itiraz gelmiş olmalı ki paylaştığı fotoğrafı hızlı şekilde sildi. Dolayısıyla Yasmin Erbil’in bu hareketi büyük ses getirdi. Şimdi ise aralarındaki ilişkinin nasıl ilerlediği merak ediliyor. Sosyal medyada pek çok magazin sayfası da bu detaya yer vermekte. Güncel gelişmeler ve çok daha fazlasını sizlerle paylaşacak ve bilgiler vereceğiz.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir