Buse Varol Siyahlar İçinde Görüntülendi! Dar Kıyafeti ile Dikkatleri Üzerine Çekti!

0

Buse Varol ile ilgili merak edilenler ve çok daha fazlası yanıt buluyor. Öyle ki geçtiğimiz günlerde eşi hakkında konuşma yaparak herkesi duygusallaştırmıştı. Ünlü isim, katıldığı programda Alişan için önemli ifadeler kullanmıştı.

Selçuk Tektaş’tan Söz Etmişti

Buse Varol, Selçuk Tektaş’tan söz ederek dikkatleri üzerine çekti. Bu gelişme ile birlikte “Bu bizim için hiç kapanmayacak bir yara. Alişan’ın su içerken bile vicdan azabı çektiği zamanları biliyorum. Aldığı nefesi bile sorgulayabiliyor insan. Yaşamayan anlamaz. Benim çocuklarım amcasını göremeyecek hiç anısı olmayacak bu kötü bir şey” açıklamasına yer vermişti.

Dar Kıyafetli Fotoğafını Paylaştı

Siyahlar içerisinde fotoğraf paylaşan Buse Varol, dikkatleri yeniden üzerine çekti. Dolayısıyla bu gelişme ile birlikte çeşitli ifadeler yanıt buldu. Son zamanlara damgasını vuracak olan ünlü isimle ilgili bizleri neler bekliyor açıklayacağız. Kendisinin paylaştığı fotoğraf kısa süre içerisinde binlerce beğeni aldı.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir