Formula 1 Bahreyn GP 2021 Sıralama Turları Saat Kaçta, Nasıl Canlı İzlenir?

2021 yılı için Formula 1 heyecanı bu hafta sonu Bahreyn GP 2021 yarışı ile başlıyor. Bununla birlikte Pazar günkü yarış öncesi bugün (Cumartesi) sıralama turları düzenlenmektedir. F1 yarışlarını yakından takip eden kişiler de bu sıralama turları ve yarış için şüphesiz heyecanlanıyordur. Bahreyn’in Sakhir bölgesindeki Bahreyn Uluslararası Yarış Pisti’nde düzenlenecek olan “bu sıralama turları; saat kaçta, hangi kanalda, nasıl canlı izlenir?” sorusunun yanıtını bu yazımızda sizlere veriyor olacağız.

Geçtiğimiz sezonda Mercedes pilotu Lewis Hamilton, şampiyon olarak yedinci kez Dünya şampiyonu olmayı başarmıştı. Hamilton acaba 2021 yılının ilk Formula 1 yarışında zirvede yer almaya devam edecek mi? Bu sorunun cevabını TSİ 18.00’da başlayacak olan Bahreyn GP 2021 sıralama turlarında göreceğiz. Peki 27 Mart 2021 Cumartesi günü gerçekleşecek F1 sıralama turlarını hangi kanal üzerinden nasıl izleyebilirsiniz? İşte bu sorunun cevabı da aşağıda yer alıyor.

Formula 1 Bahreyn GP 2021 Sıralama Turları Hangi Kanalda ve Nasıl İzlenir?

Türkiye’de Formula 1 yarışları ve sıralama turları S Sport kanalı tarafından yayınlanmaktadır. Ayrıca yayın haklarını elinde bulunduran spor kanalı, her yarışta ünlü spiker Serhan Acar ile karşımıza çıkıyor. Serhan Acar’ın heyecanlı anlatımı ile birlikte birçok platform aracılığıyla S Sport kanalı üzerinden bütün Formula 1 yarışlarını, sıralama turlarını ve antrenman turlarını izleyebiliyorsunuz.

Bugün gerçekleşecek olan Bahreyn GP sıralama turları da yine S Sport 2 ekranları üzerinden izlenebiliyor. Bununla birlikte bu kanal ücretli platformlarda yer alıyor. D-Smart, Turkcell TV+, Tivibu, Kablo TV, Vodafone TV ve BluTV platformları üzerinden S Sport 2 kanalını izleyebiliyorsunuz. Ancak bazı platformlarda S Sport 2 kanalı için spor paketi almanız gerekebiliyor. Aynı zamanda söz konusu platformlarda S Sport 2 kanalının sırası da aşağıdaki gibi:

  • D-Smart – 79. Kanal
  • Turkcell TV+ – 78. Kanal
  • Tivibu – 74. Kanal
  • Kablo TV – 241. Kanal
  • Vodafone TV – 12. Kanal

Bununla birlikte Formula 1’in kendi yayın hizmeti de bulunmaktadır. Ayrıca Formula 1 yönetimi, F1 TV Pro isimli yayın hizmeti ile birlikte F1 yarışlarını ve yarış değerlendirmelerini canlı olarak sunmaktadır. Ancak bu hizmette Türkçe anlatım seçeneği bulunmamaktadır. Aynı zamanda F1 TV Pro hizmetine Formula 1’in internet sitesi üzerinden göz atabilirsiniz. Bunun yanı sıra özel olarak geliştirilmiş F1 TV mobil uygulamasından erişebilirsiniz. F1 TV Pro’nun aylık €7,99 olan üyelik ücreti, yıllık planda ise €64,99 olarak karşımıza çıkıyor.

“Formula 1 Bahreyn GP 2021 Sıralama Turları Saat Kaçta, Nasıl Canlı İzlenir?” başlıklı haber ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorum bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir