Mahkum Dizisinin Fişini Kestiler! Fox TV Dizisi Neden Final Yapıyor?

0

Fox TV’de ekrana gelen Mahkum dizisiyle ilgili çeşitli detaylara yer verildi. Öyle ki merak edilenler de yanıt bulacak. Gelinen noktada bizleri neler bekliyor? Son zamanlarda dikkatleri üzerine çeken diziye ilişkin bilinmeyenleri de aktaracağız. Dizi için final kararı verildi ve bu noktada izleyiciler şok üstüne şok yaşıyor.

Reytingleri Çok Düşmüştü

Dizinin final yapmasındaki temel nedenin reytingler olduğu vurgulanıyor. Dolayısıyla 31. bölümde ekranlara veda edeceği bilgisi de iletildi. Gelinen noktada bizleri başka nelerin beklediği yanıt bulacak. Oyuncu kadrosunu da sizlerle paylaşıyoruz. Diziye yeni katılanlarla birlikte başrol oyuncularını derledik.

Mahkum Dizisi Oyuncu Kadrosu

Onur Tuna (Fırat Bulut)

Barış Yesari (İsmail Hacıoğlu)

Melike İpek Yalova (Büge)

Hayal Köseoğlu (Sasha)

Cem Söküt (Fukara)

Erdal Küçükkömürcü (Dadaloğlu)

Seda Türkmen (Ayşe)

Gökçe Eyüboğlu (Giryan)

Mine Kılıç (Defne)

Nazlı Bulum (Eylül)

Mehmet Bozdoğan (Mami)

Sarp Aydınoğlu (Zeyat)

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir