Yeni Honda HR-V Özellikleri ve Fiyatı

Honda reveals most sophisticated HR-V ever with refreshed styling and advanced technologies

Birkaç ay önce tanıtılan Honda HR-V Türkiye satışa sunuldu. Peki Yeni Honda HR-V Fiyatı ne kadar? Yeni Honda HR-V özellikleri neler? İşte Görünüşüyle dikkat çeken Yeni Honda HR-V fiyatı ve özellikleri…

Yeni Honda HR-V

Yeni Honda HR-V Özellikleri

Yeni Honda HR-V sport versiyonu ile Türkiye’de satışa sunuldu. Yeni Honda HR-V dış görünümü ile dikkat çekiyor. Ön ızgara detayına Honda’nında girdiğini görüyoruz. Yanlara doğru uzanan siyah etekler, 18 inç siyah jant ve aynalar ile uyumlu olmuş ve sportif bir görünüm kazandırmış. Ön kısımda led sis lambalarını görüyoruz. Arkada her iki tarafa yerleştirilmiş birer krom egzoz çıkışı sportif görünümü daha da pekiştirmiş.

Yeni HR-V Sport 1.5 VTEC TURBO Motor

Yeni Honda HR-V 1.5 litre i-VTEC benzinli turbo beslemeli 220Nm tork üretebilen 182 beygir bir motora sahip. Bu HR-V de görülen en yüksek beygir gücü.

Yeni Honda HR-V iç donanım özellikleri olarak da oldukça dolu. Gelişmiş bir multimedya sisteme sahip. Geniş ve dokunmatik ekran orta bölümde yer alırken, dijital ve kişiye göre ayarlanabilen klima yine dikkat çeken detaylardan biri. Elektrikli park freni, ön ve arka kısımda yer alan sensörlerle gelişmiş sürücü destek sistemi bulunurken, 6 hava yastığını olduğunu da belirtmemiz gerek.

Yeni Honda HR-V Fiyatı

Yeni Honda HR-V, Platin Beyaz, Ralli Kırmızı, Platin Gri olmak üzere 3 farklı renk seçeneğine sahip. Yeni Honda HR-V Sport baz fiyatı ise 249.000 TL olarak belirlenmiş.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir