Yeni Tasarım Subaru XV Sonunda Türkiye’de Satışa Çıktı

0

Subaru XV, yeni tasarımı artan konforu ve güvenlik özellikleriyle Türkiye’de Subaru sevenlerle buluştu. Standart olan Arka Çarpışma Önleyici Frenleme (RAB)” sistemi ile Subaru XV şimdi çok daha güçlü.

İlk kez Forester e-BOXER modelinde kullanılan “Arka Çarpışma Önleyici Frenleme (RAB)” sistemi Subaru XV’nin Xclusive versiyonunda standart olarak sunuluyor.

Subaru XV Xtreme ve Xclusive versiyonlarında Led farlar daha da güçlendirilmiş ve belirginleştirilmiş olarak karşımıza çıkıyor. Ayrıca stopların renklendirilerek daha sportif bir görünüm kazandırıldığını görüyoruz. Daha önceleri opsiyonel olarak sunulan “Direksiyondan kumandalı şanzıman” donanımı da artık standart olarak sunuluyor.

Subaru XV, Türkiye pazarına iki farklı paket ile girdi. Xtreme ve Xclusive olarak adlandırılan 2 farklı donanım paketi mevcut. Simetrik Sürekli Dört Çeker Sistemi ve Lineartronic şanzımana sahip Subaru XV’nin her iki versiyonunda da, EyeSight Önleyici Güvenlik Sistemi’nin yanı sıra; ön, yan ve perde hava yastıklarına ek olarak sürücü diz hava yastığı, geriye katlanabilir pedal sistemi, X-Mode ve Aktif Tork Yönlendirme standart olarak sunuluyor.

Yeni Subaru XV konfor ve teknoloji yönünden de oldukça dolu. Standart olarak sunulan Apple Car Play fonksiyonlu yeni 8 inç büyüklüğünde dokunmatik ekran ve 6.3 büyüklüğünde gelişmiş bilgi ekranı gibi çok sayıda donanım Subaru XV de yer alıyor. Yeni eklenen Arka Çarpışma Önleyici Frenleme (RAB) sistemiyle Subaru XV’nin güvenlik donanımları üst seviyeye ulaştı.

Güncellenen Subaru XV’nin Xtreme donanım paketli seçenekleri 267.900 TL, Xclusive paketlileriyse 296.900 TL’den başlayan fiyatlara Subaru bayilerinde sizleri bekliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir