Yasak Elma'da Eda Ece ve Şevval Sam Dostluğu Ekranlara Yansıdı!

0

Fox TV dizisi Yasak Elma’daki güncel gelişmeler ve çok daha fazlası ortaya çıkıyor. Sevilen yapımla ilgili bizleri başka neler beklemekte? Şevval Sam ve Eda Ece’nin başrolde oynadığı dizi, ilgi ile takip edilmekte. Bu noktada kullanıcılar da olanları yakından takip etmeyi tercih ediyor. Son zamanlara damgasını vuran Yasak Elma dizisinde bizleri başka neler beklemekte?

Eda Ece Doğum Günü Kutladı!

Eda Ece, Şevval Sam’ın yeni yaş gününü kutlayarak dikkat çekti. İkili arasındaki bu olumlu gelişme neticesinde çeşitli ifadelere yer verilmiş vaziyette. Sevilen yapımda başrolü oynayan oyuncular arasındaki mesajlaşmalar dikkat çekti.

Yeni Yaş Mesajı Duygulandırdı!

Dizide Yıldız ve Ender karakterlerini canlandıran oyuncular, gerçek hayatta da fazlasıyla sıkı fıkı dostlar. Dolayısıyla Şevval Sam ve Eda Ece arasındaki iletişim izleyicilerin hoşuna gidiyor. Eda Ece, yaptığı sosyal medya paylaşımında “İyi ki doğdun my partner in crime, canım Şevi’m, güzel dostluğun ve bu hayattaki yol göstericiliğin için bin teşekkür, çok mutlu bir yaş geçir, seni ben hep güldürürüm merak etme. Love you. Ender ve Yldız forover ama Eda ve Şevi başka” ifadesine yer vererek Şevval Sam’ın yeni yaş gününü kutladı.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir