Sosyal Medyada Trend Oldu! Duy Beni Dizisi Sosyal Medya Reytingleriyle Öne Geçiyor!

0

Duy Beni dizisindeki son durum ve dahası ortaya çıkmak üzere. Pek çok kişinin yakından takip ettiği dizide neler yaşanacak? Son zamanlarda dikkatleri üzerine çeken bu gelişme neticesinde dizinin reytingleriyle ilgili bazı ifadelere yer veriliyor.

Final Yapmaya Çok Yakın

Rabia Soytürk, Caner Topçu, Sümeyye Aydoğan, Helin Kandemir, Burak Can, Taha Bora Elkoca, Utku Coşkun’un oynadığı dizide Duy Beni’nin final yapmasına az bir zaman kaldı. Yaz aylarına damgasını vuran ve zaman zaman tartışma konusu haline de gelen dizinin sona ereceği belirtiliyor. Finale yaklaşılması nedeniyle de sosyal medyada çok daha fazla konuşuluyor.

Sosyal Reytingleri Rekor Kırdı

Duy Beni dizisi, rakiplerinin reytinglerine göre düşük sonuçlar alsa da sosyal medyadaki reytinglerde birinciliği elde etti. Bu gelişme sonrasında izleyiciler de şok oldu. Diziye karşı böylesine önemli bir desteğin olması şaşırtıyor.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir