Kuruluş Osman'a Ne Oldu Böyle! Dizi Reytingleri Yüksekti Ama Geride Kaldı!

0

ATV dizisi Kuruluş Osman dizisinin yeni sezonda da farkını ortaya koyduğu görülüyor. Sevilen yapımın yeni bölümleri çok izlenmekte. Öyle ki reytinglerde de farkını fazlasıyla ortaya koyan bir dizi diyebiliriz. Dizinin yeni bölümlerindeki reytingler yine adından söz ettirdi. Ancak işler sosyal medyaya geldiğinde ise pek de öyle olmuyor.

Kuruluş Osman Aktifliği Düştü mü?

İzleyicilerin eskisi kadar Kuruluş Osman için paylaşım yapmadığı görülüyor. Öyle ki sevilen yapımın reytingleri yüksek olsa bile sosyal medyadaki reytingleri pek de iyi değil. Tuzak dizisinin gerisinde kalmayı başardılar. Son zamanlara damgasını vuran TV8 dizisinin bir anda ivme kazanması ise şaşırttı.

Sosyal Medyada Yükselişte

Tuzak dizisi ise son zamanlarda sosyal medyadaki yükselişi ile adından söz ettiriyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Talat Bulut, Rıza Kocaoğlu, Yağız Can Konyalı, İlayda Çevik, Onur Durmaz. Naz Göktan, Eylül Su Sapan, Emir Benderlioğlu, Gamze Süner Atay, Lesli Karavil ve İbrahim Şahin oynamakta.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir