Yaprak Dökümü Dizisinin Başrol Oyuncusundan Çarpıcı Açıklama! Konuşmak İçin 15 Sene Bekledi..

0

Yaprak Dökümü isimleri de yayınlandığı dönem gerek konusu gerek oyuncu kadrosu ile çok iyi bir çıkış yakalayarak alınan bilgiler neticesinde ekran başındaki izleyicileri adeta büyülemeyi başardı. Dizinin bitmesi ile birlikte aradan 15 sene geçtikten hemen sonra Sedef karakterine hayat veren ünlü oyuncu Seda Demir’den çarpıcı açıklamalar gündeme geldi. Seda Demir Sedef karakteri hakkında konuştu ve işte haberimizde..

Seda Demir Resmen İsyan Etti

Sedef karakteri ile yaklaşık 5 sene bütünleştiğini dile getiren ünlü oyuncu Seda Demir çarpıcı açıklamalar ile tekrardan gündeme geldi. Dizide Sedef karakterinin annesine hayat veren Bedia Ener’in Sedef karakterinin bu kadar büyümesinin tek sebebinin onu seslendiren kişi olduğunu ifade etmesinin ardından ünlü oyuncu da böyle bir şey kabul etmeyeceğini Sedef karakteri ile bütünleştiğini ve bu açıklamanın saçma olduğunu ifade etti. Kendisi cevap hakkı doğduğunu dile getiren ünlü oyuncu Sedef karakterini o noktaya taşıyan tek etkinin seslendiren kişi olmadığını da söyledi.

 

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir