Kerem Bursin Öyle Bir Açıklama Yaptı ki Yer Yerinden Oynadı!

0

Fox TV ekranlarında izleyiciler ile buluşan sen çal kapımı isimli dizide başrolde yer alan ünlü oyuncu Kerem Bursin dizide Serkan karakterini hayat verirken yetenekli oyuncu Hande Erçel ise Eda karakteri ile kariyer merdivenini hızlı bir şekilde tırmanmayı başardı.

Bunun ile birlikte sen çal kapımı dizisinin sezon finali yapmasının ardından Hande Erçel ve Kerem Bursin ikilisinin sevgili olduğu ortaya çıktıktan hemen sonra ikili en gözde çiftler arasında yer almayı da başardı. Bir süre sevgili olan Hande Erçel ve Kerem Bursin yaklaşık bir sene önce ayrılma kararı alarak tekrardan magazin gündemine bomba gibi düştü. İkili Ayrıldıktan hemen sonra farklı kişiler ile anılsa da ne Kerem Bursin’den ne de Hande Erçel’den bu konu hakkında herhangi bir açıklama gelmedi.

Erçel ve Bursin Bir Arada Görüldü

Ayrıldıktan sonra birbirlerini sosyal medya hesaplarından da silen Hande Erçel ve Kerem Bursin ikilisi alınan bilgiler neticesinde bir mekanda konuşurken kameraların objektifine yansıdı. Bunun ile birlikte ünlü oyuncunun hayranları Kerem Bursin’e bir soru yönelterek sosyal medya hesaplarından Hande Erçel ile barışıp barışmadığını her ne kadar sorsa da ünlü oyuncu ben bu konu hakkında net bir açıklama gelmedi. Fakat gazetecilerin merak ettiği soruları yanıtlayan ünlü oyuncu Kerem Bursin Hande Erçel ile barıştınız mı sorusuna burası geri ve zamanı değil yanıtı ile karşılık verdi. Kerem Bursin’in barışmadık dememesi ise dikkatlerden kaçmadı.

 

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir