Ayçiçek Yağı Fiyatı Düşmeye Devam Ediyor! Ayçiçek Yağı Fiyatı Ne Kadar Oldu? En Uygun Ayçiçek Yağı Nerede?

0

Market ürünlerini zamlanmasının ardından vatandaşlar Ayçiçek yağının birçok markette farklı fiyatlarda raflarda yerini aldığını ifade ediyor. Bunun ile birlikte Ayçiçek yağının fiyatının özellikle A101 ve BİM marketler zincirinde düşeceğine yönelik açıklamalar peş peşe yapılırken vatandaşlar ise Ayçiçek yağının indirimli fiyatının ne zaman hangi tarih aralığında tesir edeceğini de merak ediyor.

Ayçiçek Yağına Haftalık İndirim

A101 ve BİM marketler zinciri haftalık olarak aktüelli ürün listesine vatandaşlar ile paylaştı ve birçok ürünü neredeyse yarı fiyatına raflarda yerini alacağını açıkladı. Peki ama A101 marketler zincirinde ve BİM marketler zincirinde Ayçiçek yağı ne kadara inecek. Alınan bilgiler neticesinde A101 ve BİM marketler zincirinde hafta sonu itibariyle özellikle Ayçiçek yağında %30 oranında bir indirim uygulanırken bunun ile birlikte bu İndirimin Cumartesi ve Pazar süreceğine yönelik açıklamalarda peş peşe yapıldı. Bu indirim haberi ise şimdiden vatandaşın yüzünü güldürürken aynı zamanda cebini rahatlatmayı da başardı.

 

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir