Tuzak Dizisi Sosyal Medyanın Yeni Sahibi Oldu! Reytingleri Düşük Ama Çok Sevildi!

0

Tuzak dizisi, yayın hayatına başladığı günden bu yana adından söz ettiriyor. İlk bölüm beklediği etkiyi alamasa da ikinci bölüm ile önemli bir çıkışa imzasını attı. Peki ya sevilen dizi hakkında bizleri başka neler bekliyor? Güncel olarak merak edilenler ve dahası hakkında konuşacağız. Son zamanlarda dizinin böylesine ilerlemesi izleyicileri heyecanlandırdı!

Sosyal Medyada Çok Konuşuluyor!

Tuzak dizisinin sosyal medyada çok konuşulduğu ve fark yarattığı görüldü. Talat Bulut, Rıza Kocaoğlu, Yağız Can Konyalı, İlayda Çevik, Onur Durmaz. Naz Göktan, Eylül Su Sapan, Emir Benderlioğlu, Gamze Süner Atay, Lesli Karavil ve İbrahim Şahin’in oynadığı dizide bizleri başka neler beklemekte? Güncel bilgileri aktarırken bir yandan da bilinmeyenlere yer veriyoruz. Bensu Soral’ın duygusal sahneleri ise izleyicilerin hafızasında yer edindi.

Reytingleri O Kadar Artmadı!

Tüm bu güzel gelişmelere rağmen dizinin reytingleri tam anlamıyla yükselmiş değil. Ancak gelinen noktada dizinin adından söz ettirmesi bile bir şey. Dolayısıyla önümüzdeki haftalarda dizinin Total, AB ve ABC1 reyting kategorilerinde de başarı sağlaması bekleniyor.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir