Yalı Çapkını Abidin'in Kim Olduğu Ortaya Çıktı!

0

Yalı Çapkını dizisiyle dikkatleri üzerine çeken ünlü isim Ersin Arıcı, Abidin karakterine hayat veriyor. Kendisinin aslında kim olduğu ve hangi programla ünlü olduğunu biliyor musunuz? Muhtemelen daha önce videosunu izlediniz ancak bu noktada bizleri başka hangi detayların beklediğini aktaralım. Videoda o dönem televizyonda yayınlanan bir programa katıldığı belirtiliyor. Bu programda ise kendisine ağda yapılırken bir yandan da tüm acıya rağmen durmayarak şarkı söylemesi gerekmekte. Bu gelişme neticesinde izleyiciler söz konusu programı heyecanla izlemişti.

Araba Kazanmak İçin Yarıştı

Ersin Arıcı’nın o dönem programda araba kazanmak için yarıştığı biliniyor. Dolayısıyla bu hamlesi büyük ses getirdi. Kendisinin her şey rağmen pes etmeyerek şarkı söylemesi büyük alkış topladı.

Yalı Çapkını’nda Oynuyor

Ünlü isim şu sıralar Yalı Çapkını dizisinde oynuyor ve Abidin karakterine hayat veriyor. Dolayısıyla oyunculuk hayatına kesintisiz şekilde devam ettiğini görüyoruz. Ünlü ismi daha hangi projelerde göreceğiz zamanla belli olacak.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir