Benzin ve Motorin Fiyatlarına Zamlar Tam 9.Kere Geldi! Güncel Fiyatlar Ne Oldu?

0

Rusya ve Ukrayna arasında yaşanan savaşın ardından her ne kadar bir artış gösterse de benzin ve motorin fiyatları güncel fiyatlar ile gündeme geldi. Birçok vatandaş benzin ve motorin fiyatlarının son zamanlarda büyük hareketlilik yaşadığını dile getirerek özellikle büyük şehirlerde fiyatların büyük artış yaşadığını ifade etti.

Bunun ile birlikte benzin ve motorin fiyatlarının güncel listeleri belli oldu. Özellikle brent petrol fiyatındaki dalgalanmalar devam ederken bunun ile birlikte bazı günler benzin ve motorin fiyatlarında düşüş meydana gelirken bazı günler ise benzin ve motorin fiyatlarına zam üstüne zam geliyor. Şimdi ise benzin ve motorin fiyatlarındaki dalgalanmalar merak söz konusu olur iken özellikle dolar kurundaki dalgalanmaların da benzin ve motorin fiyatlarındaki etkilenmeler gözler önüne serildi.

Döviz fiyatlarındaki değişiklik ile birlikte vatandaşlar ise özellikle araç sahipleri benzin ve motorin fiyatlarının güncel fiyatlarını şimdiden merak ediyor. Salı gününden geçerli olmak üzere benzin grubunda 71 kuruşluk bir zam gelmişti. İstanbul’da 20.65 lira olan benzinin litre fiyatı Salı gününden itibaren 21.36 lira olarak vatandaşlar ile buluşacak.

Yani alınan bilgiler neticesinde salı gününden itibaren yani 1 Kasım tarihinden itibaren benzinin litre fiyatına zam geliyor. İstanbul’da motorin litre fiyatı 26.33 liradan satılırken, benzinin litresi ise ortalama 20.65 lira olarak gündeme geldi. Yani kasım ayından itibaren benzinin litre fiyatı zamlanırken vatandaşlar ise benzin fiyatında İlerleyen dönemlerde azalış olup olmayacağını merak ediyor..

 

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir