Telefon Turizm mi Tamamen Değişiyor! Son Tarih 1 Kasım!

0

1 Kasım 2022 tarihinden itibaren geçerli olacak şekilde yurt dışından telefon getirenlerin bu kurallara uyması gerekecek. Öyle ki aksi halde cezai işleme tabi tutulabilirler. Telefonlarınızı kullanmak istiyorsanız kurallara dikkat etmeniz şart. Gelinen noktada bizleri başka neler beklemekte? Yurt dışından getirdiğiniz telefonu kullanmak istiyorsanız dikkat etmelisiniz.

3 Yılda 1 Telefon Hakkı!

3 yılda bir defa olmak üzere yurt dışından telefon getirebileceksiniz. Normalde böylesine yoğun bir kısıtlama yoktu ancak kurallar değişti ve artık yurt dışından getirilen telefonu kullanma konusunda prosedürler de değişikliğe uğradı. Peki ya gelinen noktada bizleri başka neler beklemekte?

e-Devlet’ten Kayıt Yaptırılacak!

Öte yandan getirilen telefonun kaydı e-Devlet üzerinden gerçekleşecek. Sizler de bu bilgiler çerçevesinde güncel bilgilere erişebilirsiniz. Son zamanlarda pek çok kişinin yakından takip ettiği detaylar ve dahası yanıt buluyor. e-Devlet üzerinden kayıt yapılmasından sonraki süreçte telefon yalnızca kişi tarafından kullanılabilecek. Kendi kimliğiniz ve pasaportunuz üzerinden kullanıma açılacak.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir