Hande Erçel ve Kerem Bürsin Aşkı Yeniden mi Depreşti Yoksa Yeni Bir Projemi Var?

0

Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in barıştığı iddia ediliyor. Bu açıklamalar tam olarak nasıl ortaya çıktı? Söz konusu iddiaya ilişkin merak edilenleri yanıtlayacağız. Pek çok kişinin yakından takip ettiği detaylarla birlikte ikiliden bir açıklama geldi mi soruluyor. Öte yandan ayrılmalarından bu yana büyük ses getirdiklerini de belirtelim. Gelinen noktada şu an bizleri neler beklemekte? Hayranları neler olduğunu araştırmaya devam ediyor.

Kerem Bürsin’den Açıklama!

Kerem Bürsin, ikilinin barışıp barışmadığına yönelik sorusuna kaçamak yanıtlar verdi ve o konuya değinmek istemediğini söyledi. Dolayısıyla bu açıklama ile birlikte ikilinin barışmış olabileceği düşünüldü. Son dakika bilgilerini sizlere iletiyoruz.

Mavi İçin Konuşmuşlardı

Hande Erçel’in yeğeni Mavi’nin hastalığı için bir araya gelen ikili, o gün kendilerine sorulan soruları da yanıtlamıştı. Kerem Bürsin, “Tabii ki Hande ile konuştum. Bu konuyla alakalı çok bir şey demek istemiyorum. Çok hassas bir konu ve bu hassasiyeti korumak adına magazinsel bir şey çıksın istemiyorum. Tek diyeceğim bu” açıklamasını yaparak dikkat çekmişti.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir