Redmi Note 11 Pro 2023 Modelinden Geekbench Testi!

0

Redmi Note 11 Pro 2023 modeli ile ilgili çeşitli ifadelere yer verildi. Akıllı telefonla ilgili büyük bekleyiş sürüyor. Öte yandan bizleri hangi detaylar beklemekte? Son zamanlarda dikkatleri üzerine çeken detaylarla beraber bilinmeyenler de yanıt bulacak. Öyle ki Redmi Note 11 Pro fırsatını kaçırmak istemeyenler çıkış tarihini araştırmaya başladı. Çünkü Xiaomi’nin bir alt markası olan Redmi, oldukça harika işlere imza atacakmış gibi gözüküyor.

Geekbench Testinden Geçti

Öte yandan Note 11 Pro’nun Geekbench testinden geçtiği bilgisi iletildi. Telefonun satışına henüz vakit var ancak hayranları telefonun ne zaman çıkacağını sürekli olarak soruyor. Bu noktada yeni bir sızıntı olup olmadığı da belirtilmiş değil. Dolayısıyla henüz kayda değer bir bilgi elde edilemedi. O bilgiler elde edilene kadar çeşitli iddialar da ortaya çıkmaya devam edecek.

Telefonun Özellikleri Nedir?

Redmi note 11 Pro 2023’ün ekran kartı gücü Snapdragon 732 yonga setinden gelecek. Dolayısıyla 8 GB RAM ve 128 GB depolama alanı ile adından söz ettiren telefonun bu fırsatı daima ortaya çıkaracağı belirtiliyor. Bakalım güncel olarak bizleri başka neler bekliyor olacak göreceğiz.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir