Trojan İçeren Uygulamaların İsimleri Paylaşıldı! Kredi Kartı Bilgileriniz Çalınmış Olabilir!

0

Threat Fabric’ten gelen raporla birlikte çeşitli ifadelere yer verildi. Pek çok kişinin yakından takip etmekte olduğu detaylar ve dahası ortaya çıkıyor. Öyle ki son zamanlara damgasını vuran gelişmeleri de sizlerle paylaşacağız. Peki ya bizleri hangi noktalar beklemekte? Trojan içeren uygulamaların isimleri paylaşıldı. Google Play Store üzerinde vakit geçirirken eğer bu ürünleri yanlışlıkla indirdiyseniz dikkat etmelisiniz. Binlerce kişinin anlık olarak yanılgıya düşerek indirdiği uygulamaya dair bizleri nelerin beklediğini açıklayacağız.

Kullanıcıların Banka Bilgileri Çalınıyor

Aşağıda yer alan uygulamaları indirenlerin banka bilgilerine kadar sızılabileceği ifade ediliyor. Dolayısıyla trojan üzerinden çeşitli sıkıntılarla karşılaşmak yerine daha bilinçli bir Google Play Store kullanıcısı olmak zorundasınız. Genel olarak az indirilen uygulamalar potansiyel tehlike olabilmekte. Dolayısıyla aşağıdaki uygulamalar telefonunuzda var ise silmenizi öneriyoruz. Gelinen noktada bizleri başka hangi detaylar bekliyor olacak sizlerle paylaşıyoruz.

– Recover Audio, Images & Videos – 100 bin

– Codice Fiscale 2022 – 10 bin

– Zetter Authentication – 10 bin

– File Manager Small, Lite – 1000

– My Finances Tracker – 1000

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir