Kızılcık Şerbeti 2. Bölümde Olanlar Oldu! Dizi Yine Karıştı

0

Show TV  dizisi Kızılcık Şerbeti’nde izleyicileri bekleyen gelişmeler tek tek ortaya çıkıyor. Öyle ki güncel gelişmeler ışığında neler yaşanacak? Son zamanlara damgasını vuran dizide şok detaylar açıklandı. Dizi ile ilgili bilinmeyenlere yer verildi. Güncel detaylarla birlikte izleyiciler şok olacak. Çünkü dizide hiç beklenmedik olaylar yaşanıyor.

Reytingler Düşük Geldi

Kızılcık Şerbeti reytinglerinin düşük gelmesi gözden kaçmadı. Dolayısıyla dizinin önümüzdeki bölümlerinde nasıl bir performans sergileyeceği de ayriyeten merak ediliyor. Bu noktada bizleri nelerin bekleyeceği yanıt bulacağa benzemekte.

Son Bölümde Neler Oldu?

“İki kızı ve annesiyle yaşayan Kıvılcım özel bir lisede müdürdür. Eşinden boşandıktan sonra ayaklarının üzerinde durmuş, kızlarını yetiştirmek için çok emek vermiştir. İnandığı doğrulara sıkı sıkıya bağlı, prensip sahibi bir kadındır. Büyük kızının üniversiteye başladığı ilk yıl erkek arkadaşı olmasını normal karşılar. Ancak kızı Doğa önce hamile olduğunu söyleyerek, sonra da kaçıp evlenerek Kıvılcım’ı büyük hayal kırıklığına uğratır. Kızının bu yaşta evlenmesi hele bir de çocuk doğuracak olması Kıvılcım açısından büyük hatadır. Bunu kızına da anlatır ancak Doğa gençliğinin verdiği cesaretle annesine karşı koyar. Çaresiz bir durumda kalan Kıvılcım ne yapacağını düşünürken asıl büyük şoktan habersizdir.”

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir