Petek Dinçöz Yıllar Sonra Gene Sahnelerde Kalça Dansı Yaptı!

0

Petek Dinçöz’den gelen hamle ile birlikte herkes şok oldu. Kimse bu kadar fazla detay beklememekteydi. Öyle ki ünlü isim birkaç ay önce dünyaevine girmişti. Çocukluk aşkı ile evlendiğini söylüyordu. Şimdi ise İstanbul’da sahne alırken görüntülendi ve oldukça farklı bir dans ile karşımıza çıktı. Petek Dinçöz’ün müzik alanında yaptığı girişimler de dikkat çekmekte. Dolayısıyla sahne alırken ki dansının yanı sıra müziği de gündemdeydi.

Kalça Dansı Yaptı

Petek Dinçöz, hiç beklenmedik bir anda kalça dansı yaparak izleyenleri şaşırttı. Dolayısıyla  gelinen noktada bizleri başka nelerin beklediği de yanıt buldu. Sahne alırken bir anda kendisini dans ederken bulan ünlü isim, hayranlarını da sevindirdi. Sosyal medyada pek çok sayfanın videoyu paylaştığı belirtiliyor.

Petek Dinçöz Gündem Oldu

Öte yandan kısa süreliğine Petek Dinçöz’ün dansı gündem oldu.  Dolayısıyla gelinen bu noktada bizleri başka hangi detayların beklediği ise yanıt bulmakta. Petek  Dinçöz, İstanbul’daki görüntüleri ile adından söz ettirmeye devam edecek gibi gözüküyor. Bu noktada büyük bir bekleyiş söz konusu.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir