Gecenin Ucunda Dizisinde ki Sahneler Kafalarda Soru İşreti Bıraktı!

0

Gecenin Ucunda dizisinin yeni bölümüne dair çeşitli ifadelere yer veriliyor. Öyle ki güncel gelişmelerle birlikte bir sahne çok konuşulacak. Başrollerinde Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu’nun oynadığı dizide neler yaşandı? Güncel gelişmelerle birlikte bazı ifadelere yer verildiği aktarılıyor. Öte yandan dizide bizleri öyle olaylar bekliyor ki duyunca şok olabilirsiniz.

Dizide Mezara Girdiler!

Işık ailesinin yapmış olduğu bu hareket büyük dikkat çekti. Terapi adı altında gerçekleşen bu deneyimle birlikte izleyiciler de şok oldu. Kimse böyle bir şey beklemiyordu. Dolayısıyla Gecenin Ucunda dizisi bazı izleyicilerin tepkisini de çekmiş vaziyette. Son zamanlara damgasını vuran dizide başka hangi detaylara yer verileceği belli oluyor. Öte yandan son bölüm özetine dair neler biliyoruz?

Gecenin Ucunda Son Bölüm Özeti

“Macide, Işık Ailesi’nden uzak durmakta kararlıdır fakat Handan’ın yardıma ihtiyacı olduğunu öğrenince Kazım’la baş başa bir yolculuğa çıkar. Maceralı yolculuğun sonunda Kazım’ın kendisi hakkındaki gerçek hislerini öğrenen Macide şok olur.”

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir