Kısmetse Olur Yarışmacısından Dikkat Çeken Bardak Kırma Hareketi!

0

Kısmetse Olur yarışma programı ile adından söz ettiren Cansel Çördük, son zamanlarda sosyal medyada dikkatleri üzerine çekiyor. Öte yandan yaptığı hareketlerle de adından söz ettirmekte. Kendisi son olarak sahnede kadın şarkıcının kafasında bardak kırması ile gündeme geldi. Peki ya bu hamleden sonra kendisiyle ilgili bizleri neler bekliyor? Güncel bilgileri ileteceğiz. Gelinen noktada çeşitli ifadelere yer verilecek.

Cansel Çördük Şaşırttı!

Cansel Çördük’ün kadın şarkıcının kafasında bardak kırması sonrasında pek çok kişi ona tepki gösterdi. Kimse böyle bir gelişme beklemiyordu. Dolayısıyla  yaptığı açıklamaya da anlam verilemedi. Çünkü açıklamasında hiç beklenmedik ifadelere yer verdi. Bardağı kafasında kırmadığı ve o bardağı yere attığını belirtti.

İddiaları Reddetti!

Öte yandan Cansel Çördük’ten gelen açıklama ile birlikte iddiaları reddetmesi şok etkisi yarattı. Dolayısıyla gelinen noktada bizleri başka hangi detaylar bekliyor yanıt bulacak. Cansel Çördük açıklaması bitince başka neler yaşandığı da yakın zamanda belli olabilir. Çünkü bu olayın üstü kolay kolay kapanmayacakmış gibi gözüküyor.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir