MasterChef Türkiye Jürisi Mehmet Yalçınkaya'nın Ödül Oyunu Öncesi Yaptığı Suçlayıcı Konuşma Gündem Oldu.

0

MasterChef Türkiye’de uzun süredir jüri üyeliği yapan Mehmet Yalçınkaya, severek izlediği galibiyet maçı öncesi yaptığı konuşmada şarkıcı Melek Mosso’ya şikayette bulundu. Mehmet Yalçınkaya yaptığı konuşmada “Somer Şef’in peşinden gidiyor, benim değil” dedi.

Yavaş yavaş finale yaklaşan MasterChef Türkiye’de jüri üyelerinden Mehmet Yalçınkaya’nın ödül oyunu öncesi yaptığı suçlayıcı konuşma gündem oldu. Adaylardan Tolga, yakın arkadaşının İngiltere’ye birlikte gittiği müzik gruplarının dağıldığını söyledi. Bir süre elektro gitar çaldığını ve arka vokal olarak çalıştığını belirten Tolga, evde müzik yapmaya devam ettiğini belirterek, “Beni buradan çıkarın, biraz rahatladığımda geri dönerim” dedi. Daha sonra yayınlamaya başlayacağım” dedi.

Melek Mosso’ya Sitem!

Mehmet Yalçınkaya daha sonra sitem dolu bir itirafta bulundu. Mehmet Şef, “En sevdiğim sanatçılardan biri Somer Şef’i takip ediyor, beni takip etmiyor” dedi. Herkes bu şarkıcının kim olduğunu merak etti. Mehmet Yalçınkaya daha sonra şunları ekledi: “Ben onu her gün dinliyorum, o beni takip etmiyor; Melek Mosso.

MasterChef Kim Elendi

Masterchef’te bu hafta ki eleme adayları Burak, Tolga ve Metin olmuştu. 24 Aralık Cumartesi akşamı eleme adaylarına Ayaz da katıldı.

MASTERCHEF TÜRKİYE KİM ELENDİ?

MasterChef Türkiye’de pazar akşamları eleme oluyor. Hafta boyu belirlenen eleme adayları arasında mücadele verilip kötü tabağı çıkaran kişi yarışmaya veda ediyor.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir