Kısmet İle Olur: Aşkın Gücü Yarışmacısı Furkan Hakkında Skandal İfşa Oldu!

0

Kısmet İle Olur: Aşkın Gücü ve rakipleri program başladığından beri gündemde. Yarışmacılardan Furkan Can Ağca şoke eden bir iddiada bulundu. Yarışmacının çıplak fotoğraflarını sevgilisine vurarak ifşa ettiği iddia edildi. Sarsıcı detaylar devam ederken, Furkan Kısmet dediklerini söyledi.

Bir süredir adından söz ettiren Kısmetse Olur programı Kısmetse Olur: Aşkın Gücü adıyla Youtube’da yeniden yayına girdi. Yarışmada estetiğe sahip kadın katılımcıların yanı sıra skandalları ile erkek katılımcılar da gündeme geliyor.

Furkan’dan Açıklama!

Daha sonra programa dahil olan Furkan Can Ağca da iddialarla gündem oldu. Ağca’nın geçtiğimiz aylarda sevgilisini döverek öldürdüğü ve çıplak fotoğraflarını ifşa ettiği söyleniyor.

Otelde Şoke Eden İftira!

Furkan Can Ağca’nın sevgilisi Gülden Kaygın’ın geçtiğimiz aylarda Furkan Ağca’yı tartışma sırasında dövülerek öldürdüğünü öne sürerek şikayetçi olduğu söyleniyor. Otel çalışanları sayesinde boğazını sıkan Furkan Can Ağca’dan kurtulan Gülden Kaygın, müstehcen fotoğraflarını sosyal medyada paylaşmaması için sevgilisinin erkek kardeşine de para gönderdi. Ancak fotoğraflar yine de açığa çıktı. İddialar sonrasında Kısmetse Olur Furkan hemen bir açıklama yaptı. Furkan Ağca, iddiaları yaptığı açıklamayla kabul etmedi.

 

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir