Demet Akalın 2023 Survivor Kadrosunu Beğenmedi! Acun Ilıcalı Bunu Duyunca Çıldırdı!

0

Dominik’te 6 ay sürecek Survivor 2023 için hazırlıklar sürüyor. Acun Ilıcalı, Survivor kadrosunda yarışacak ünlü isimleri açıklamaya devam ediyor. Survivor’ın sıkı bir destekçisi olan Demet Akalın, yeni yılda kadroyu beğenmedi. Ünlü şarkıcı Akalın, Acun Ilıcalı’nın paylaşımına şu yorumu yaptı: “Gerçek Survivor ne zaman? Onu sadece Hira izleyecek”.

Acun Ilıcalı, Survivor 2023 kadrosuna katılan sosyal medya fenomenlerini açıkladı. Ocak ayı sonunda yayınlanacak olan Survivor’a sosyal medya fenomenleri Alper Rende, Elanur, Chaby, Halil İbrahim Göker, Buse Plan ve Kürşat Juan da katıldı.

“BUNLARI SADECE HIRA TAKİP EDER”

Son yıllarda sıkı bir Survivor taraftarı olan Demet Akalın, açıklanan oyuncu kadrosunu beğenmedi. Ilıcalı’nın paylaşımına yorum yapan şarkıcı, “Gerçek hayatta kalan ne zaman? Onları sadece Hira izleyecek.”

SURVİVOR’A KİMLER KATILACAK?

Survivor 2023 kadrosunda açıklanan isimler şöyle: Berdan Mardini, Ümit Erdim, Murat Eken, Yusuf Güney, Zeynep Alkan, Seçkin Piriler ve Cansu Tuman, Alper Rende, Elanur, Chaby, Halil İbrahim Göker, Buse Plan ve Kürşat Juan.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir