Leyla ile Mecnun'da CZN Burak Göndermesi Ses Getirdi!

0

Leyla ile Mecnun dizisi, yeni sezonda EXXEN üzerinde yayınlanıyor. Dizinin yeni bölümleri heyecanla takip edilmekte. Başrollerinde ise önemli isimler oynamakta. Ali Atay, Deniz Işın, Serkan Keskin, Ahmet Mümtaz Taylan, Cengiz Bozkurt, Köksal Engür ve Osman Sonant’ın yer aldığı dizide bizleri başka neler beklemekte? Güncel gelişmeleri sizlerle paylaşıyoruz. Gelinen noktada pek çok kişinin yakından takip ettiği Leyla ile Mecnun dizisinde çeşitli olaylara yer verildi.

Dizide Gönderme Yapıldı!

Leyla ile Mecnun dizisinde dünya çapında tanınan ünlü şeflerden CZN Burak’ın taklidi yapıldı. Gülümseyerek ve ekrana bakarak sebze doğradılar. Dolayısıyla bu hamle sonrasında pek çok kişi sosyal medyada bu videoyu paylaştı. Kısa süre içerisinde viral olan video büyük ses getirdi.

CZN Burak Ne Tepki Verdi?

Öte yandan Leyla ile Mecnun’daki kendisini etmelerinden sonra CZN Burak’ın cevabı ne olacak merak ediliyor. Samimi davranışları ile dikkat çeken ünlü isim, genel olarak sempatik ve anlayışlı bir kişilik ile karşımıza çıkıyor. Dolayısıyla takipçilerinin beğenisini de bu sayede kazanmakta.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir