Kurtlar Vadisi Oyuncusundan Manidar Paylaşım! Dizi Hayranları Görünce Çok Sevindi!

0

Kurtlar Vadisi dizisinde sergilediği performans ile farkını ortaya koyan Yüksel Arıcı, son zamanlarda sosyal medya üzerinde sıklıkla vakit geçirmekte. Dolayısıyla ünlü isme dair neler biliyoruz? Yaptığı sosyal medya paylaşımı ile birlikte farkını ortaya koydu. Öte yandan kendisiyle ilgili bilinmeyenlere de yer verildi. Tüm bunlarla beraber merak edilenler yanıt bulacak. Kurtlar Vadisi dizisinin Pala karakterinden şok hamle geldi.

Stadyumda Fotoğraf Paylaştı

Yüksel Arıcı, Kurtlar Vadisi’nde Pala karakterini canlandırıyordu. Yaptığı sosyal medya paylaşımında ise dizinin hayranları kendisini yorum bombardımanına tuttu. Dizideki “sadece ölüler görür” repliği ise büyük ses getirdi. Dolayısıyla sevilen yapımda çok fazla dikkat çeken bir karaktere hayat vermekteydi.

Yeni Dizide Oynayacak mı?

Öte yandan Yüksel Arıcı’nın şu sıralar yeni bir projede oynayıp oynamayacağı da merak ediliyor. Gelinen noktada bizleri başka nelerin bekleyeceği de yanıt bulacak. Son zamanlara damgasını vuran ünlü isimle ilgili bilinmeyenlere yer vereceğiz.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir