Acun Ilıcalı Survivor 2023 Kadrosunda Tiktok Fenomenlerine Yer Verdi! Hangi Tiktok Fenomenleri Yarışacak?

0

Survivor 2023’e damgasını vuracak olan fenomenler kadrosuna dair merak edilenler tek tek yanıt buluyor. Öyle ki güncel gelişmeleri sizlerle paylaşacağız. Pek çok kişinin yakından takip ettiği Survivor programındaki son durum aktarılacak. Öte yandan programda kimlerin yarışacağı da bizzat Acun Ilıcalı tarafından açıklanması bekleniyor. Gelinen noktada bizleri neler beklemekte? Detayları sizlerle paylaşıyoruz. Öte yandan öyle isimler var ki duyunca şaşırabilirsiniz.

Acun Ilıcalı Açıklayacak mı?

Gelen iddialara göre Survivor 2023 fenomenler yarışmacı kadrosunda Hakan Hatipoğlu, Hikmet Tuğsuz, Steven Salam, Semih Öztürk, Damla Can, Furkan Kızılay, Merve Aydın, Faster Abdü adıyla tanınan YouTuber Ali Abdüsselam Yılmaz, TikTok fenomeni Merve Yalçın, TikTok fenomeni Cellat ve müzisyen Yaren Alaca’nın yer alması muhtemel gözüküyor.

Resmi Açıklama Gelmedi

Öte yandan Survivor 2023 fenomenler kadrosuna ilişkin sosyal medya iddiasının yanı sıra resmi açıklamanın gelmediğini de belirtelim. Güncel detaylar ışığında bizleri nelerin bekleyeceğini sizlerle paylaşacağız. Son zamanlara damgasını vuran dizideki güncel detaylar da yanıt bulacak.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir