Yargı'da Görevden Uzaklaştırılan Karakterler Şok Etkisi Yarattı!

0

Kanal D dizisi Yargı’da görevden uzaklaştırılan karakterler büyük şok etkisi yaratıyor. Öyle ki dizinin yeni bölüm fragmanında da bunu fazlasıyla anlıyoruz. Pars’ın izin süresinin uzatılması da şaşırttı. Peki ya yeni bölümde bizleri tam olarak neler bekliyor olacak? Son zamanlara damgasını vuran dizideki güncel durumu açıklıyoruz.

Yekta Zafer Kazandı!

Yargı dizisinde görevden uzaklaştırılan Ilgaz ve Eren ile birlikte Pars’ın da görev süresi uzaklaştırılınca olanlar oldu. Yekta’nın şu an için zafer kazandığı belirtiliyor. Gelinen noktada yeni bölüm fragmanı pek çok şeyin habercisi olabilir. 

Yargı Dizisi Oyuncuları

Kanal D’nin yüksek reytingli dizisi Yargı’da Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Mehmet Yılmaz Ak, Kenan Bal, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat, Şükran Ovalı, Muttalip Müjdeci, Merih Ermakastar, Emir Özden, Samet Kaan Kuyucu, Elif Melda Yılmaz, Pınar Çağlar Gençtürk, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan ve Merve Ateş oynamakta.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir