Koreli Ünlü Şarkıcı 24 Yaşında Hayatını Kaybetti! Koreli Şarkıcı Lee Ji Han Kimdir?

0

Ünlü şarkıcı Lee Ji Han ile ilgili çeşitli detaylara yer veriliyor. Öyle ki güncel gelişmelerle birlikte Seul’de yaşanan olaya dair bilgiler iletildi. Kimse bu gelişmeyi beklemiyordu. Cadılar Bayramı’ndaki kalabalığa sıkışan pek çok kişi hayatını kaybetti. 153 kişinin öldüğü belirtiliyor. Dolayısıyla hayatını kaybedenler arasında 24 yaşındaki ünlü şarkıcı da vardı. Lee Ji Han’ın ölümü sonrasında hayranları yasa boğuldu.

Cadılar Bayramı Ölümlere Yol Açtı!

Cadılar Bayramı’ndaki kalabalıktan ötürü Seul adeta kan yuvası haline geldi. 153 kişinin hayatını kaybetmesi dünya basınında geniş yankı uyandırdı. Dolayısıyla bu gelişme ile beraber herkes şok oldu. Hiç beklenmedik bir anda sıkışıklığın etkisiyle birlikte insanlar ezilerek yaşamını yitirdi.

Binlerce Yaralı Var!

Ölümlerle birlikte binlerce yaralının olduğu da belirtiliyor. Dolayısıyla bu gelişme esasında hiç beklenmedik gelişmelerin yaşanması ile sonuçlandı. Şimdi ise neler olacağı merak edilmekte. Güney Kore’de yaşanan bu durumla birlikte dünya gündemi bir süre daha bu konuyu konuşacak gibi gözüküyor.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir