Gelsin Hayat Bildiği Gibi Dizisinde Bu Sefer Songül Sadi'yi Kurtardı!

0

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisindeki güncel gelişmeler tek tek ortaya çıkmakta. Peki ya sevilen dizide bizleri neler beklemekte? Güncel detaylar sizlerle paylaşacağız. Öyle ki dizide yaşanan olaylar tek tek ortaya çıkıyor. Son zamanlarda Show TV dizisinin reytinglerinde önemli bir artış görüldü. Sizler de diziye dair merak edilenlerin yanıt bulmasını istiyorsanız detayları yakından takip edebilirsiniz.

Son Bölümde Neler Oldu?

Songül ve Sadi ile ilgili neler yaşandığı merak ediliyor. Dizinin son bölümünde neler yaşandığını aktaracağız.

“Yılan ekibinin toplantısı akla gelmeyecek bir yerde olurken Sadi de toplantıda en ön sırada yerini alır. Semih’le buluşan ikiliden Songül, Yılan ekibi tarafından bu sefer hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaşır.

Melek’i evden kovan Aygün’ün Celal’in tahtasına yazdığı yazılarla aklı karışır. Celal’in dolduruşuyla kızını aramak için gittiği adreste olay çıkarmayı ihmal etmez. Melek gizlendiğini sandığı yerde çocukluğuna ait anıları hatırlarken gece sonunda yalnız olmadığını bir kez daha anlar.”

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir