Alparslan Büyük Selçuklu'da Barış Arduç'un Virüse Yakalandığı Öğrenildi!

0

Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde ünlü oyuncu hakkında şok eden bilgi verildi. Barış Arduç, virüse yakalandı ve bir süre ekranlarda olmayacak. Peki ya dizinin yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? Güncel bilgilerle birlikte merak edilenleri yanıtlayacağız. Son zamanlara damgasını vuran dizide bizleri neler bekliyor açıklayacağız.

Alparslan Büyük Selçuklu Yeni Bölümü Yok

Dizinin 36. bölümü bu hafta ekrana gelmeyecek. Dolayısıyla yeni bölümü için bir hafta daha beklemek zorunda kalacaksınız. Peki ya son bölümde neler yaşanmıştı? Barış Arduç’un iyileşmesi beklenirken izleyiciler bir süre daha son bölümü izlemeye devam edecek.

Son Bölüm Özeti

“Alparslan alplarını idamdan kurtarmak için önceki gün asılanlardan birisinin yerine geçmiş ve en kritik anda meydana çıkmıştı. Avar’ın ipini kesmiş, onu ölümden kurtarmıştı. Ama o sırada hastalığı iyice arttı ve Alparslan yere yıkıldı. Alparslan, Grigor’un eline mi düştü? Yoksa yeni bir hamleyle kurtarılacak mı? Avar’ı kurtaran Alparslan Artuk ve Atsız’ı da ipten alabilecek mi? Grigor Süleyman’ı bulduğunda Ani’de değil daha güvenli olacağını düşünerek Sevaste’ye gönderecek, Alpagut bu plana dahil olmaya çalışarak Süleyman’ı esaretten kurtarmak için girişimde bulunacak. “

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir