Her Patron Çalışanlarından Kısmaya Çalışırken Hülya Avşar İse Ekibine Jest Yaptı!

0

Her fırsatta olay olmayı başaran Hülya Avşar, şimdi de çalışanlarına sunduğu imkanlarla adından söz ettiriyor. İşine olduğu kadar çalışanlarına da önem veren Avşar, muhasebecisinden yardımcısına, basın danışmanından şoförüne kadar tüm ekibine yaptığı her işten sonra “Göz Hakkı” adı altında ikramiye veriyor. İşte ekibine sunduğu fırsatlar…

Magazin gündeminde yer almayan başarılı sanatçı Hülya Avşar, kadrosuna cömert davranır. Usta sanatçı, muhasebecisinden asistanlarına, basın danışmanlarından şoförlerine kadar tüm ekibine her işten sonra “göz hakkı” adı altında ikramiyeler veriyor. Avşar’ın çalışanlarına sunduğu imkanlar dikkat çekti.

Hülya Avşar patron olarak ekibine sahip çıkıyor! Ünlü sanatçı sigortasız personel çalıştırmıyor, hasta personelini en iyi hastanelerde muayene ettiriyor ve iş sözleşmelerine “Ekibim en az 8 saat uyumalı, hafta sonları izin almalı” gibi özel maddeler yazıyor.

Sabah’tan Merve Yurtyapan’ın haberinin ardından; Yavaş yavaş herkesin derdiyle ilgilenen Avşar’ın, yaptığı her işten sonra ekibine “Göz Hakkı” adı altında bir ikramiye verdiği ortaya çıktı. 59 yaşındaki sanatçı, çalışanlarına maaşlarıyla orantılı olarak fazladan ödeme yapıyor.

Hülya Avşar ise yeni şarkısı Anlatmak için kamera karşısına geçti. Haftanın belirli günlerinde sporuna ara vermeyen ve yürüyüş yapan Hülya Avşar, tanımadığı ve eğitimli bir yazılımcı olan Murat Altan’ı bir anda durdurdu. Kendisini tanıtan Hülya Avşar, “Klibimde oynar mısın?” Bir teklifte bulundu.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir