Ben Bu Cihana Sığmazam'da Beklenen Oldu! Ünlü Oyuncu Ayrılacak Deniyordu Ayrıldı!

0

ATV dizisinde yayınlanan Ben Bu Cihana Sığmazam’da hangi oyuncunun ayrılması bekleniyor? Son dakika gelişmesiyle birlikte ünlü isme veda edilecek. Oktay Kaynarca, Ebru Özkan Saban, Pelin Akil, Ali Seçkiner Alıcı, Ragıp Savaş, Gülenay Kalkan Ünlüoğlu, Eren Vurdem’in oynadığı dizide merak edilenleri aktardık.

Pelin Akil Diziden Ayrılacak!

Firuze karakteri ile adından söz ettiren Pelin Akil, diziden ayrılmak üzere. Ünlü oyuncu ekranlara veda ederken bir yandan da yaşananlar dikkat çekti. Çünkü dizinin son bölümü pek de iç açıcı değil. İzleyiciler neler olduğunu anlamaya çalışıyor.

Son Bölüm Nefesleri Kesti

“Cezayir, Tatavlalı’nın kan dökmesine rağmen Tatavlalı’ya bir teklifle gider ve onunla sulh sağlamanın yolunu bulmaya çalışır. Cezayir’in çevresi bu teklife sıcak bakmaz. Tatavlalı, Cezayir’den gelen teklifi kendi lehine çevirir ve gizlice Cezayir’in mahremine sızarak onun sırlarını ele geçirmeye çalışır.”

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir