Oyuncu Tuvana Türkay Tüm Gönülleri Fethetti! Yavru Köpeği Kurtarmak İçin Boğazın Derin Sularına Düşünmeden Atladı!

0

Özel hayatında adından söz ettiren Tuvana Türkay’ın 3 aylık yavrusu talihsiz bir kaza sonucu denize düştü. Türkay, köpeğin denizde kanat çırptığını görünce gözünü kırpmadan Boğaz’ın serin sularına atladı. Güzel oyuncu suda zor anlar yaşadı.

Bir süredir İzzet Antebi ile aşk yaşayan Tuvana Türkay, geçtiğimiz günlerde 3 aylık bir yavru köpek sahiplendi. Tuvana Türkay ve iş adamı İzzet Antebi’nin geçtiğimiz günlerde evlat edinip “Yogi” olarak vaftiz ettikleri 3 aylık köpek yavrusu talihsiz bir kaza sonucu denize düştü.

Türkay, köpeği Yogi’nin denizde dövüştüğünü görünce onu kurtarmak için kendini Boğaz’ın serin sularına attı.

KARAYA ÇIKAMADIM VE…”

Yaklaşık bir haftadır soğuk algınlığı nedeniyle istirahat eden oyuncu HT CLUB’dan Reşit Öz yaşadığı tedirgin anları şöyle anlattı: Yogi oynasın diye balkon kapısını açtım. Ben de televizyon izledim. İki dakika sonra sesi kısıldı. Bir an panikledim. Yavru olduğu için yokluğu hemen hissedilir. Denize açılan kapıya baktım yarı açıktı. Kapalı kapının yarı açık olduğunu görünce dışarı fırladım. Denize baktığımda ileri doğru yüzdüğünü gördüm. Merdiven olmadığı için terliklerimi çıkarıp doğruca denize atladım. Üstümdeyken denize atladığımda akıntıyla biraz uğraştım. Denizin ortasından aldım ama merdiven olmadığı için karaya çıkamadım. Komşulardan kimse duymadı. Akıntı çok güçlü olduğu için olduğumuz yerde duramadık. Sonunda yogiyi bir sonraki merdiven katına doğru itmeye başladım. Bu şekilde merdivene varınca kimin evi olduğunu bilmeden merdiveni çıktım. Evin bahçesinde ağladım, 10 dakika dışarı çıktım. Birini gördüm ve yardım istedim. Görmemiş olsaydım, muhtemelen boğulacaktım ve suçluluktan ölecektim.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir