Gelsin Hayat Bildiği Gibi Dizisinde Romantizm Tavan Yaptı!

0

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Sadi ve Songül arasındaki ilişki dikkat çekiyor. Pek çok kişinin yakından takip etmekte olduğu diziye dair bizleri neler beklemekte? Son olarak merak edilenleri ve dahasını aktaracağız. Show TV dizisindeki güncel detaylar yanıt bulacak. Öte yandan bizleri neler bekliyor paylaşacağız.

Romantizm Tavan Yaptı

Dizinin yeni bölümünde Songül ile Sadi’nin beraber yemek yemesi dikkat çekti. Bu gelişmelerle beraber bizleri neler bekliyor paylaşacağız. Son zamanlara damgasını vuran detaylarla ilgili çeşitli ifadelere yer verildi. İkili arasındaki aşk ise sosyal medyaya damgasını vurmuş vaziyette.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 17. Bölüm Fragmanı

“Aylin’in Cengiz’in okula yaptığı baskınla ilgili duruşmasında tüm arkadaşları yanındayken büyük bir travma yaşayan Oğuz kızının yanına gidemez. Esra ve Oğuz yaşadıklarının etkisindeyken kapıya gelen davetsiz misafir, bitti sanılan her şeyin yeniden başlayacağının göstergesi olur. Aylin meraklı gözlerle beklerken Oğuz her şeyi bir kenara bırakıp kızının yanında olacak mıdır?

Songül babasının kasetteki konuşmasını tam olarak anlayamaz. Kaseti Emniyet’teki kriminal laboratuvara götürür ve seslerin temizlenip babasının sesine ulaşılmasını ister. Kriminalden mutlulukla ayrılan Songül’e akşama doğru gelen haber tüm umutlarının tükenmesine neden olur.”

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir