Balkan Ninnisi Dizisi Final Sebebi Ne? Dizinin Final Yapacağı Bölüm Açıklandı!

0

TRT 1 dizisi Balkan Ninnisi’ndeki son durumla ilgili bilgi veriliyor. Öte yandan güncel olarak bizleri neler bekliyor açıklayalım. Çünkü dizi en kısa sürede final yaparak yayın hayatına veda edecek. Son zamanlara damgasını vuran Balkan Ninnisi dizisinde yaşananlar gözler önüne serildi. Balkan Ninnisi’nde son durumu açıklayacağız.

Kaçıncı Bölümde Final Yapacak?

Balkan Ninnisi dizisinin ne zaman final yapacağı ile ilgili bazı ifadelere yer verildi. Dizinin 20. bölümde ekranlara veda edeceği konuşuluyor. Final bölümünden hemen önce 17 Kasım 2022’de dizinin sona ereceği vurgulandı. Dolayısıyla yapılan bu açıklama ile birlikte dizinin bitmesine bir hafta kaldığını anlıyoruz.

Balkan Ninnisi Son Bölüm Özeti

“Jovanka’nın yaralarını sarmak isteyen Ertan, Daniel’den kalanlara ulaşırken, kendi babasıyla ilgili hiç ummadığı gerçekleri öğrenir. Bu kez destek olma sırası Jovanka’dadır. Acısını kalbine gömüp Ertan’ın babasıyla ilgili sırları çözmesi için ona yardım etmeye başlar. Ertan, ölmüş bildiği babasından kalan izleri araştırırken, konakta Zafer ve Arif kavgası başlayacaktır. Ivana’nın hamile olması ve konağa dönmek istemesi ailedeki tüm dengeleri alt üst edecektir. Daniel’in ölümünü kabul edemeyen Elena ise acısını Nina’dan çıkarmaktadır. Tüm bu olanlardan etkilenip yolunu kaybeden Maria’nın elinden yine konak halkı tutacaktır…”

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir