Arda Kural Setlere Dönmeye Hazır! Verdiği Kilolarla Eskisi Gibi Oldu!

0

Arda Kural, gündemde yer alan gelişmelerle birlikte adından söz ettiriyor. Ünlü oyuncuyu uzun zamandır ekranlarda göremiyorduk. Bu nedenle kendisiyle ilgili çeşitli ifadeler yanıt bulacak. Oyuncu, bir hayli kilo almış ve saçları dökülmüştü. Yaşadığı psikolojik sorunlarla adından söz ettirmişti.

Arda Kural Kilo Verdi!

Ünlü oyuncu, uzun süre setlerden uzak kaldıktan sonra verdiği kilolarla adından söz ettirdi. Şimdi kendisi çok daha etkin bir şekilde çeşitli dizi ve film projelerinde oynayabilecek. Bir süredir hem sporuna hem de sağlığına dikkat ediyor. Fit bir görüntüye ulaştığı için de kendisiyle ilgili çeşitli proje tekliflerinin yapıldığı belirtilmekte.

Ne Zaman Oynayacak?

Arda Kural’ın en kısa sürede dizi ve film tekliflerini değerlendirmesi bekleniyor. Dolayısıyla ünlü isimle ilgili yaşanan bu gelişme neticesinde kendisinin çok daha etkin bir şekilde ekranlarda gözükeceği düşünülmekte. Güncel gelişmeleri sizlerle paylaşırken neler yaşanacağını da ifade edeceğiz.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir