Dokuz Oğuz Rekorlar Kırdı! Dokuz Oğuz Dizisinin Verdiği Mesaj Sert Oldu!

0

Fox TV ekranlarında izleyiciyle buluşmak için gün sayan dizilerden biri de Dokuz Oğuz. Başrollerini Kubilay Aka, Deniz Işın ve Yasemin Allen’ın paylaştığı dizi, etkili bir hikayeye ve güçlü bir oyuncu kadrosuna sahip.

Hakan Boyav, Tuncer Salman, Dağhan Külegeç, Kayhan Açıkgöz, Serhan Onat gibi önemli isimlerin yer aldığı Dokuz Oğuz, asker dizisi olarak dikkat çekiyor. Bakalım Fox TV’nin daha önce elde ettiği büyük başarıyı Savaşçı dizisiyle Dokuz Oğuz da gösterebilecek mi.

Dokuz Oğuz Dizisi Reyting Rekorları Kırıyor!

Ankara’da geçen Dokuz Oğuz dizisinin çekimlerinin yurdun diğer bölgelerinde de devam edeceği, böylece ekibin belirli bir alana sıkışıp kalmadığı anlaşıldı. Kubilay Aka, çekimlerin İstanbul’un yanı sıra Bilecik ve Afyon gibi dağlık bölgelerin bulunduğu ortamlarda devam edeceğini duyurdu.

Bu gelişmeyle birlikte dizinin geniş bir çekim alanında hazırlanacağı, seyirciyi etkileyecek sahnelerde bölge koşullarının önemli olacağı anlaşılıyor.Türk askerlerinin kahramanlıklarını ve yeteneklerini sergilemek adına oldukça önemli bir proje gibi görünen Dokuz Oğuz, bu tür yapımlara ilgi duyan izleyicilerin gönlünü şimdiden kazanmış gibi görünüyor.

Yok Böyle Olay!

Dizinin fragmanından afişine kadar oldukça titiz bir çalışmanın sonucu olduğu anlaşılıyor. Daha önce Savaşçı dizisiyle büyük başarı yakalayan Süleyman Çobanoğlu’nun senaryosunu yazdığı, yönetmenliğini Cem Akyoldaş’ın üstlendiği dizinin yayın tarihi henüz netlik kazanmadı. Ancak Fox TV’nin 2023’teki ana sürprizlerinden birinin Dokuz Oğuz olacağını ve çok yakında yayın hayatına başlamasının beklendiğini de belirtelim. “Dokuz Oğuz” ekibi ve ekipten Yüzbaşı Batur Siyah (Kubilay Aka) ile birlikte Türk dünyasıyla ilgili önemli operasyonlara katılan gizli ajan Bilge Töreyeva (Deniz Işın) ve Albay Tomris Toprak (Yasemin Kay Allen) öne çıkıyor. hikayenin ana karakterleri olarak.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir