Yürek Çıkmazı Dizisi 3 Dizinin Fişini Çekti! 3 Dizi Zor Durumda!

0

TRT1 ekranlarında yayınlanan Yürek Çıkmazı dizisi her geçen gün daha fazla ilgi görmeye başladı. Dizi, rekorlar kıran diziler Üç Kızkardeş ve Ben Bu Cihana Sığmazam ile aynı gece yarışıyor.

Bu hafta ekranlara gelen yeni bölümleriyle kan dökmeye başlayan üç kız kardeş, Total’de olmasa da diğer kategorilerde rekabet etmeyi başardı! Böylece Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi ile birlikte günün en dikkat çeken yapımı olmayı başardı.

Yürek Çıkmazı Skor Tablosunda Rakiplerinin Çok Önünde!

Yürek Çıkmazı serisi genel klasmanda 9., AB kategorisinde 4. ve ABC1 kategorisinde 6. oldu. AB ve ABC1 kategorilerinde  Üç Kız Kardeşten daha iyi skorlarla Salı gecesi ciddi bir rakibi olduğunu diğer dizilere gösterdi!

Alp Navruz hayranlarının yoğun ilgisiyle başlayan dizinin başından beri sosyal medyada dikkat çeken bir durum yaşandı. Aynı akşam ekranlara gelen dizilerin aksine “Yürek Çıkmazı” dizisi sosyal medyada günün en çok konuşulan ve sevilen yapımı. düzenli olarak yapılan ölçümler, bu hafta 10 Ocak’ta yayınlanan yeni bölümüyle Yürek Çıkmazı’ya gönderilen mesaj sayılarını, reytingleriyle listelerde ilk 10’da yer alan dizilerle karşılaştırıyor

Ekran duruşu son derece dikkat çekici!

Alp Navruz ve İrem Helvacıoğlu, Ayça Bingöl ve Mesut Akusta’nın rol aldığı Yürek Çıkmazı dizisine aynı gün gelen mesaj sayısı 59 bin 800 oldu. 9.300! Aradaki büyük fark, Salı akşamı yayınlanan Yürek Çıkmazı dizisinin sosyal medyada ne kadar popüler olduğunu da gösteriyor. Serinin rakibi Gecenin Sonunda ise sosyal medyadaki düşük reytinglere rağmen 3. sırada yer alıyor. Ayrıca “Ben Bu Cihana Sığmazam” ve “Üç Kız Kardeş” dizilerine aynı gün gönderilen az sayıdaki mesaj dikkat çekiyor! Yürek Çıkmazı serisi 10 Ocak’ı birinci sırada bitirerek en yakın rakibini geride bıraktı ve diğer 3 seriyi sosyal medyada konuşulur oranda ciddi şekilde geride bıraktı!

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir