Kerem Bürsin Bi’Tuhaf Projesiyle Yeniden Ekranlara Geliyor! Dizide Başka Kimler Var?

0

Ünlü oyuncu Kerem Bürsin son zamanların en popüler isimlerinden biri haline geldi. 2012 yılından beri setlerde yer alan ve 10 yıllık kariyerinde önemli işlere imza atan Bürsin, yurt dışında da geniş bir hayran kitlesi tarafından destekleniyor.

Kerem Bürsin, Can Yaman’ın Erkenci Kuş dizisiyle büyük kariyer arasını romantik komedi dizisi Sen Çal Kapımı ile yaptı. Şimdi Türkiye’den iki başarılı oyuncu yurtdışında en çok konuşulan erkek oyuncular arasında yer alıyor.

Bi’Tuhaf Hikaye Çalışmaları Devam Ediyor

Kerem Bürsin’in yeni projesi Bi’Tuhaf Hikaye’nin tanıtımları bir süredir devam ediyor. Oyuncunun sosyal medya hesabından da yaptığı paylaşım heyecanı artırdı. Dizinin ne zaman yayınlanacağı henüz bilinmiyor. Kerem Bürsin, Bir Tuhaf Hikaye adıyla yurt dışında büyük ilgi toplayacak bir proje daha olacak. Ne zaman çıkacağı belli değil” dedi.

Ünlü Oyuncu Dünyaca Ünlü Çalışmlarda Yer Alacağını Söyledi

Ünlü oyuncunun 2023 yılında yeni projelerde de yer alacağı ortaya çıktı. Kerem Bürsin, farklı çalışmalarıyla hayranlarını yeniden şaşırtmaya geliyor. Romantik komedi dizisi Sen Çal Kapımı’da bambaşka bir karakterle karşımıza çıkan oyuncu, yeni yılda bambaşka projelerle hayranlarını şaşırtmayı hedefliyor. Oyuncu, “Dijital olacak, film olacak, dizi olacak” dedi. Kerem Bürsin, bu sözlerle 2023 yılını kariyerinde dolu dolu geçireceğinin ve yavaş yavaş yeni projelerde yer alacağının mesajını verdi.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir