Doğalgaz Faturaları Artık Taksitle Ödenebilir Hale Geldi!

0

Doğalgaz faturalarındaki güncel gelişmelere istinaden İGDAŞ’dan önemli bir hamle geldi. Artık doğalgaz faturalarının sorunsuz şekilde ödenebileceği belirtiliyor. Bu bağlamda İGDAŞ’ın kredi kartı ile birlikte vade farksız ödeme yapılabilmesi için 15 banka ile anlaşma yoluna gittiği belirtildi. Dolayısıyla bu gelişme vatandaşlar açısından da iyi olacak.

Vade Farksız Ödeme Yapılabilecek

Bankalarla anlaşma sağlandıktan sonraki süreç içerisinde, artık İGDAŞ doğalgaz faturalarını rahatlıkla vade farksız ödeyebileceksiniz. Bu sayede taksitli şekilde ödeme yapmanız da mümkün hale gelecek. Güncel olarak bizleri hangi detayların beklediğini de paylaşacağız. İGDAŞ’ın bu hamlesi, son zamanlarda artan enerji fiyatlarına karşın vatandaşın kredi kartı ile ödeme yapabilmesinin önünü açacak. Dolayısıyla bu detaylar büyük dikkat çekecek.

İGDAŞ’dan Açıklama Geldi

İGDAŞ Genel Müdürü Mithat Bülent Özmen’den gelen ifade ile birlikte çeşitli duyurular yapıldı. Açıklaması ile birlikte “İGDAŞ abonesi olan ve fatura borcu bulunmayan evsel abonelerimiz, vade farksız ve masrafsız olarak bu finansman desteğinden faydalanabilecekler” duyurusunda bulundu.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir