Acımız Var: Kardeş Payı Dizisi Oyuncusu Hayatını Kaybetti!

0

Kardeş Payı dizisinde de oynamış olan ünlü oyuncu Rıza Akın hayatını kaybetti. Ünlü ismin vefat haberi ile birlikte pek çok kişi üzüldü. Sosyal medyadan yapılan açıklama ise dikkatleri üzerine çekti. Bu noktada bizleri hangi detaylar bekliyor aktaracağız. Öte yandan bilinmeyenler de yanıt bulacak. Son zamanlarda dikkatleri üzerine çeken detayları sizlere iletiyoruz.

Meslektaşı Haberi Verdi

Menderes Samancılar’dan gelen açıklamada  “Rıza Akın kardeşim beyin kanaması geçirdi. Ameliyattan çıktı, yoğun bakımda. Allah onu sevdiklerine bağışlasın. Kardeşim bunu da atlatacaktır. Sonuna kadar tüm doktorlarımıza inanıyor ve güveniyoruz.” ifadesine yer verilmişti. Sonrasında gelen haberle birlikte ünlü oyuncunun hayatını kaybettiği öğrenildi.

Rıza Akın Kimdir?

Rıza Akın, 15 Eylül 1957 tarihinde Adana’da dünyaya geldi. Aslen Erzincanlı’dır. Tiyatroyla Adana Halkevi’nde ortaokul yıllarında tanıştı (Adana’nın Tiyatro Tarihi – Doç. Nurhan Tekerek). Tiyatro için Ankara’ya taşındı. Ankara Birlik Tiyatrosu’nda profesyonel oldu. Tiyatro yaşantısına (1969-1977) ara verdikten sonra iletişim okudu ve gazetecilik yapmaya başladı.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir