Bankalar TOGG Yerli Üretim Otomobil İçin Kredi Çalışmalarına Başladı!

0

TOGG’daki son dakika gelişmesiyle birlikte çeşitli detaylara yer verildi. Öyle ki güncel bilgiler dahilinde bizleri neler bekliyor yanıt bulacak. TOGG’un satın alımı konusunda bankalardan bir fırsat gelecek mi? Bu konuda Bakan Nebati’nin açıklamaları dikkatleri üzerine çekti. Öyle ki güncel detaylar ışığında yaşananları açıklıyoruz.

TOGG İçin Teşvik Verilecek!

Bakan Nebati’den gelen açıklamada “Görüşmeleri gerçekleştirdik. Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank ve katılım bankaları ile gerekli teşviklerin verilerek, gerekirse kar edilmeyecek şekilde Togg’a ulaşım için gerekli destekleri verecek”  ifadesine yer verildi. Öte yandan “İlk çeyrek ve ikinci çeyrek toplamında %7,5 büyüme gerçekleştirdik. Türkiye yüzyılı vizyonu, Türkiye’nin 21. yüzyılda da başarılara imza atacağının göstergesi… Togg büyük bir hayalin gerçeğe vurumudur. Kamuda da Togg’un kullanımı için alım garantisi yaptık. Togg, cari açıkta azalmaya neden olacak! Kamu bankaları ile görüşme gerçekleştirdik, Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank ve katılım bankaları gerekli teşvikleri verecek, gerekirse kazanmamak üzerine kurulu ki faiz oranları çok düştü, düşük maliyetlerle bu araçlara ulaşım noktasında gerekli destekleri vereceklerdir.” açıklamaları ile de güne damgasını vurdu.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir