Defne Samyeli Şarkı Söylediği Geceden Kalan Resimleri Paylaştı! İç Çamaşırı Gözlerden Kaçmadı!

0

Defne Samyeli, şarkı söylediği geceden kalan fotoğrafları sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Öte yandan paylaştığı fotoğrafta öyle detaylara yer verildi ki görenler şok üstüne şok yaşayacak. Peki ya bizleri hangi gelişmeler bekliyor? Son zamanlara damgasını vuran ünlü isimden gelen fotoğraflar bir süre daha konuşulacağa benzemekte.

Defne Samyeli’den Paylaşım Geldi!

Defne Samyeli, yaptığı paylaşım ile adından söz ettiriyor. Ünlü ismin iç çamaşırının gözüktüğünün farkında olmadan yaptığı paylaşım şok etkisi yarattı. Fotoğrafı da henüz silmedi ancak herhalde bu konuda bir problem yaşanmadığı biliniyor. Dolayısıyla kendisinin kıyafetine baktığımız vakit oldukça güzel bir seçim yaptığı söylenebilir. Beyazlar içerisinde verdiği konser ise ilgi ile karşılandı.

Seyirciler İlgi Gösterdi

Öte yandan Defne Samyeli’nin seslendirdiği parça büyük ilgi gördü. İlerleyen yaşına rağmen güzelliğinden ödün vermeyen ünlü isim, dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Bu noktada hakkında pek çok ifadeye de yer verilmekte.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir