Arka Sokaklar Mesut Diziye Dönecek mi? Büyük İtiraf Ortaya Çıktı!

0

Kanal D dizisi Arka Sokaklar’da yaşanan güncel gelişmeler ve çok daha fazlası yanıt buluyor. Pek çok kişinin yakından takip ettiği dizide şok eden detaylar paylaşıldı. Öyle ki diziden kısa süre önce ayrılan başrol karakteri için yeniden ışık doğdu.

Şevket Çoruh Dönüyor mu?

Şevket Çoruh, yıllardır Arka Sokaklar’da Mesut Komiser karakterini canlandırıyordu. Gelinen noktada ünlü ismin diziden ayrılması izleyicileri bir hayli üzdü. Haliyle reytinglerde de düşüş yaşandı. Peki ya sevilen isim diziye geri dönecek mi? Bu noktada bizleri nelerin beklediği ve çok daha fazlası yanıt bulacağa benziyor. Son zamanlara damgasını vuran dizide neler olacağını açıklayacağız. Öte yandan Şevket Çoruh’lu dizide ne gibi gelişmelerin yaşanacağı da yanıt bulacak.

Henüz Açıklama Yok!

Henüz resmi açıklama yapılmadı ancak oyuncunun birkaç bölüm sonrasında diziye dahil olabileceği bilgisi iletiliyor. Çünkü senaryoya göre ünlü isim şu an Amerika’da tedavi görmekte. Dolayısıyla Mesut Komiser’in tedavisi bittikten sonra çeşitli gelişmeler tek tek ortaya çıkacak.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir