Darmaduman Mahkum Dizisinin Yerine Geldi Fakat Reytingler İç Açıcı Olmadı!

0

Fox TV’de yayın hayatına başlayan Darmaduman dizisi ile ilgili çeşitli bilgiler verildi. Genel olarak 8 ila 10. sıralarda bulunan Darmaduman dizisi, bu noktada dikkatleri üzerine çekiyor. İlk 10’da yer almasına rağmen ilk 5’te gözükmemesi nedeniyle şaşırttı. Dolayısıyla önümüzdeki haftalarda reyting anlamında bir fark yaratabilecek mi merak edilmekte. Bu yüzden diziye dair büyük bir merak söz konusu. Gelinen noktada bizleri başka nelerin beklediğini sizlerle paylaşacağız.

Dizi Final Yapar mı?

Darmaduman dizisi, eğer ki beklentileri karşılayamaz ise final yaparak yayın hayatına veda edebilir. Bu ihtimalden ötürü diziye dair çok fazla şey paylaşılıyor. Fox TV, bu konuda fazla beklemeyecektir. Ancak hiç değilse 5-6 hafta daha dizinin gidişatına müsaade edilmesi planlanmakta.

Mahkum Final Yapmıştı

Mahkum dizisi ise geçen sezon reyting rekorları kırmasına rağmen bu sezon beklentileri karşılamayarak hızlı şekilde final yaptı. Dizinin ekranlara veda etmesi izleyicileri bir hayli üzdü. Şimdi ise gelinen noktada çok daha farklı gelişmeler yaşanmakta. Güncel olarak bizleri nelerin beklediğini biliyor muyuz?

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir