Ajda Pekkan'ın Sahnede Dans Etti Dalga Konusu Oldu!

0

Ünlü pop sanatçısı Ajda Pekkan, dansı ile gündeme geldi. Bu gelişmeden sonra pek çok kişi kendisini eleştirdi. Kıyafetiyle birlikte sadece kafasını hareket ettirmesi tepki çekti. Sonrasında ise bazı sosyal medya fenomenleri kendisinin taklidini yaparak onu ti’ye aldı. Öte yandan bunu gören Ajda Pekkan ise çok üzüldüğünü söyledi.

Kırıldığını Açıkladı

Ajda Pekkan’dan gelen hamle birlikte kalbinin çok kırıldığı vurgulanıyor. Dolayısıyla ünlü isimle ilgili bu gelişme dikkat çekti. Yaptığı sosyal medya açıklamasında başına gelen olaylardan ötürü kendisinin kırıldığını belirtti. Açıklamasında “Bana ‘uzaylı gibi dansı var, ne biçim dans ediyor’ diyorlar. Vallahi gönlümü kırdılar.” ifadesine yer verdi.

Daha da Dans Etmeyecek!

Öte yandan daha fazla dans etmeyeceğini belirterek hayranlarına sitem etti. Bu açıklama sonrasında kendisini taklit edenlere de pek çok sosyal medya kullanıcı tepki gösterdi. 76 yaşındaki ünlü isim, ilerleyen yaşına rağmen hareketli yaşantısı ile dikkatleri üzerine çekmekte. Öte yandan kendisiyle ilgili merak edilenler de yanıt buluyor. Bu noktada neler bildiğimizi paylaşıyoruz.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir