Baba Dizisindeki Erken Ayrılık Dikkat Çekecek! Hakan Kurtaş Veda mı Ediyor?

0

Baba dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Tüm gözler Hakan Kurtaş üzerinde olacak. Öyle ki diziye dair bizleri nelerin beklediği de açıklanacak. Son zamanlarda dikkatleri üzerine çeken yapım başta olmak üzere bilinmeyenlere yer veriliyor. Sevilen diziye ilişkin detayları aktarıyoruz.

Dizide Oyuncu Ayrılığı mı Olacak?

Baba dizisinde oyuncu ayrılığı olup olmayacağı soruluyor. Gelinen noktada çeşitli ifadelere yer verildi. Öte yandan güncel oyuncu kadrosu ile birlikte çeşitli ifadeler de yanıt bulacak. Son zamanlara damgasını vuran dizide Hakan Kurtaş ekranlara veda edebilir. Peki konuyla ilgili başka neler bilmekteyiz?

Son Bölümde Neler Yaşandı?

“Bir yandan babasının günahını sırtlanmak zorun kalan Kadir, diğer yandan Emin’i sağlığına kavuşturmak için tüm imkanlarını seferber eder. Selahattin’in oyununu çözen Kadir gizlice tesisi çalıştırınca bir kez daha hedef haline gelir. Çöpköy’ü satın almak için harekete geçen İlhan beklemediği bir cevapla karşılaşır. Arka arkaya aldığı kötü haberler yüzünden kontrolü kaybeden İlhan, büyük bir hata yapar. Kadir, babasını kurtarmak için riskli bir hamle yapar. Gizemli bir düşman, Kadir’le İlhan’ı köşeye sıkıştırırken, iyice yakınlaşan Kadir ve Firuze tehlikeli bir oyun oynar.”

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir